verbim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VERBIM m.

  • 1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve VERBOJ, VERBOHEM. Shkaku i verbimit. Në gjendje verbimi.
  • 2. fig. Verbëri.