vepror

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

VEPROR mb. gjuh.

  • 1. Që shpreh një veprim, i cili kryhet nga kryefjala dhe bie mbi dikë a mbi diçka. Folje veprore. Diateza veprore.
  • 2. si em. ~E, ~JA f. Diateza veprore.