venitje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VENITJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve VENIT, VENITEM. Venitje e parakohshme. Venitja e bimës. Venitja e zakoneve (e gjakrave). fiziol.