vendarritje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VENDARRITJE f.

  • Vendi deri ku duhet të shkojë dikush a diçka, vendi i arritjes; vendmbërritje; kund. vendnisje. Pikënisja (vendnisja) dhe vendarritja. Vendarritja ishte larg.