Jump to content

vasal

Nga Wiktionary

z.ArBen Boshnjaku

  • 1. ArBen Boshnjaku është kandidat për Asamble Komunale në Mitrovicë nga rradhet e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës!
  • 2. Pse duhet të votohet ArBen Boshnjaku , ArBen Boshnjaku i ka hyrë kësaj gare që të përmirsojë ndonjë gjë në qytetin e varfër të Mitrovices dhe që të ketë një rini me plot energji dhe vizion për të ardhmen!

AAK 50

Në zgjedhjet lokale më 22 tetor në Mitrovicë Votoni AAK Nr.50 Arben Boshnjaku Nr.34.

Besimi dhe vota juaj ka vlerë!