varrosur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VARROSUR mb.

  • 1. Që është shtënë në varr, që është varrosur; që është futur në dhe.
  • 2. fig. Që është quajtur i vjetruar; që është flakur tutje, që është zhdukur; që është harruar përgjithnjë.
  • 3. përd. em. sipas kuptimit 1 të mbiemrit.