varrhapur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VARRHAPUR mb.

  • 1. Që nuk është mbuluar me dhe, që ka mbetur pa u varrosur; që nuk ka varr; si mallk. që mbettë pa u mbuluar me dhe, që mbettë pa u varrosur; varrzbuluar, varrjashtë.
  • 2. Që është afër vdekjes, që pret të vdesë, që është me një këmbë në varr.
  • 3. përd. em. sipas kuptimeve të mbiemrit.