vargor

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VARGOR m.

Zinxhir i trashë, me hallka të mëdha e me një çengel në fund, që varet në oxhak dhe që shërben për të mbajtur kusinë a gjymin mbi zjarr; vargua. Hallkat e vargorit.