vargmal

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VARGMAL m. gjeogr.

  • Varg malesh që kanë pothuaj të njëjtën lartësi dhe shtrihen në të njëjtin drejtim. Vargmale të larta. Majat e vargmaleve. Kaloi vargmalin.