vaqetë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VAQETË f.

  • Lëkurë e trashë dhe e fortë, zakonisht prej gjedhi, e regjur e pa rrudha, që përdoret për pjesët e sipërme të këpucëve të rënda dhe për pajisje të ndryshme ushtarake. Këpucë prej vaqete.