valim

Nga Wiktionary

VALIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve 1, 2 të foljeve VALOJ, VALOHET. Valimi i ujit. Valimi i ndërresave. Pika e valimit shkalla e nxehtësisë kur uji a një lëng tjetër fillon të valojë.