vakësirë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VAKËSIRË f.

  • 1. Vaktësi.
  • 2. Kohë e ngrohtë dhe e butë, ngrohtësirë. Ishte vakësirë.
  • 3. fig. Gjë e vakët, diçka që nuk të lë asnjë gjurmë a mbresë, diçka që nuk të nxit.