vakër

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VAKËR mb.

  • 1. Që i ka këmbët të zeza, të murrme ose me pika ngjyrëkafe dhe po kështu e ka edhe turirin (për dashin e delen). Dash (dele) vakër.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.