vërshues

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VËRSHUES mb.

  • Që del nga shtrati dhe përmbyt vendin (për ujin e lumit etj.); që derdhet me vrull e në sasi të madhe, që vërshon. Lumenjtë vërshues. Ujëra vërshuese. Shira vërshuese.