vëngoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

VËNGOJ kal. dhe jokal.

  • 1. Vëngëroj.
  • 2. Eci a shkoj shtrembër, eci në një krah; çaloj pak në njërën këmbë.