ujëvarë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

UJËVARË f.

  • Rrjedhë uji që bie me rrëmbim nga një lartësi e madhe dhe e thiktë. Ujëvarë e vogël (e madhe). Ujëvarat e Drinit. Bie si ujëvarë.