tutor

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TUTOR m.

  • 1. drejt. shih KUJDESTAR,~I 2. Tutori i fëmijëve.
  • 2. keq. Ai që kujdeset në mënyrë të tepruar për dikë dhe ia ndrydh lirinë e mendimit, të veprimit e të sjelljes. Iu bë tutor.