tushë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TUSHË f. zool.

  • Lloj mëllenje, me sqep të drejtë të shtypur e të verdhë, me pupla të zeza e me lara të bardha në krahët, në bark dhe nën bisht që jeton në tufë. Tushë mali lloj mëllenje me pupla të përhime që rron më shumë në male.