turbullim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TURBULLIM m. sh

  • 1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve TURBULLOJ, TURBULLOHEM. Turbullimi i ujit. Turbullimi i mendjes. Kam një turbullim. Turbullirë. Ka turbullime.