tunelizim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TUNELIZIM m.

  • 1. Hapja e tuneleve për strehim.
  • 2. Mbrojtja e popullsisë dhe e mjeteve të rëndësishme duke i vendosur nëpër tunele. Tunelizimi i mjeteve të rënda luftarake (i fabrikave).