tundim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TUNDIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve TUNDOJ, TUNDOHEM. Tundim i rrezikshëm (i madh). E largoi tundimin. I qëndroi tundimit.