tundër

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TUNDËR f. gjeogr.

  • Tokë e gjerë pa pyje e me bimësi të varfër në pjesën jugore të brezave arktikë, me klimë të ashpër dhe me ngrica të përhershëm.