tumirem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TUMIREM vetv.

  • Mësohem në një vend, u përshtatem kushteve të jetesës dhe e ndiej veten mirë; rregullohem mirë. U tumir te shtëpia e burrit.