tulor

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TULOR mb.

  • Që është i tultë, i butë dhe i lëngshëm, që ka tul nën cipë a nën lëkurë (për pemët, perimet etj.). Bisht tulor. Rrënjë tulore. Gjethe tulore. Perime tulore. Pjeshkë tulore. Pjesa tulore e pemës.