tuhat

Nga Wiktionary

TUHAT kal. bised.

  • 1. Shpërndaj andej e këtej, hallakat, davarit.
  • 2. jokal. Pi duhan.
  • 3. jokal. vet. veta III. Merr valë dhe zë e derdhet nga ena (për lëngjet); grafullon. Tuhati kusia.