trupderdhur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRUPDERDHUR mb.

  • Që ka trup të gjatë, të hollë, të drejtë e të harmonishëm, me shtat të bukur e të zhdërvjellët, shtathedhur. Djalë trupderdhur. E bukur dhe trupderdhur.