trullosje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRULLOSJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve TRULLOS, TRULLOSEM. Trullosje e lehtë. E ka nga trullosja.