trokull

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TROKULL f.

  • Vegël e thjeshtë për të shtrydhur ullinjtë dhe për të nxjerrë vajin; mulli vaji. Më parë ullinjtë i shtrydhnin me trokull.