troç

Nga Wiktionary

TROÇ ndjaf. bised.

  • Drejtpërdrejt dhe pa frikë, hapur, në sy; shkoqur, sheshit, pa zbukurime, copë, prerazi. I foli troç. Ia tha troç. I shtroi çështjet troç.