triumfoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRIUMFOJ jokal.

  • Thyej çdo qëndresë dhe dal fitimtar mbi dikë a diçka; arrij një fitore të plotë, fitoj me lavdi, ngadhënjej. Triumfuam mbi armikun.