triskull

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRISKULL m.

  • 1. Filiz i ri, që del në pranverë nga rrënjët e bimëve ose në trungun e drurëve; bisk, lastar. Triskull i hollë. Triskull i fikut.
  • 2. Diçka e imët, e hollë dhe me maje. Triskull sapuni. U harxhua sapuni, mbeti vetëm një triskull.