trimosh

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRIMOSH m.

  • 1. Djalë i ri, djalë guximtar dhe i gjallë. Trimosh i madh. Ku je, more trimosh?
  • 2. përd. mb. Që është i guximshëm e i fortë, trim. Djalë (ushtar) trimosh. Qen (kalë) trimosh.