trimërishte

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRIMËRISHTE mb.

  • Që është për trimat dhe për trimëritë e tyre, që u kushtohet trimave dhe trimërive; që këndohet a kërcehet nga burrat. Këngë trimërishte. Valle trimërishte.