trembë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TREMBË f.

  • Frikë e madhe, dhe e përnjëhershme, që lë gjurmë te njeriu edhe pasi ka kaluar; tutë. I ka hyrë tremba.