tregtues

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TREGTUES m.

  • Ai që bën tregti, ai që merret me tregti, shitës. Tregtuesit e librit. Prodhuesit dhe tregtuesit.

TREGTUES mb.

  • Që merret me tregti, që bën tregti; që lidhet me tregtinë. Veprimtari tregtuese. Ndërmarrje tregtuese.