tregarësh

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TREGARËSH m. sport.

  • Garë që përfshin tre lloje ushtrimesh ose tre lloje sportesh. Tregarësh atletik. Tregarësh detar (ushtarak). Tregarësh gjimnastikor garë me ushtrime të lira, me akrobaci dhe me kërcim në kaluç. Tregarësh klasik.