trazore

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRAZORE f.

  • 1. gjell. Lloj buke e valë, që bëhet me miell misri, me gjalpë e me djathë dhe që piqet në furrë.
  • 2. Lugë druri me bisht të gjatë dhe jo e thellë, që përdoret për të trazuar gjellën.