trashje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRASHJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve TRASH, TRASHEM.
  • Kërpudhë trashje bot. lloj kërpudhe në ngjyrë të bardhë, me shumë mish, që hahet.