transferoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRANSFEROJ kal.

  • Shkëput dikë (zakonisht një nëpunës) me vendim zyrtar nga një detyrë dhe e emërojnë një detyrë tjetër jashtë qendrës së tij të punës.