transferohem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRANSFEROHEM vetv.

  • 1. Shkëputem me vendim zyrtar nga një detyrë dhe emërohem në një detyrë tjetër zakonisht jashtë qendrës së punë. U transferua në një ndërmarrje (në një rreth) tjetër.
  • 2. Pës. e TRANSFEROJ.