transferim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRANSFERIM m.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve TRANSFEROJ, TRANSFEROHEM. Transferimi i familjes. Me rastin e transferimit. Ka ardhur me transferim është transferuar. Kërkoi transferim.
  • 2. Vendim zyrtar, që i njofton dikujt shkëputjen nga një punë dhe emërimin në një punë tjetër, zakonisht jashtë qendrës së tij të punës. I njoftuam transferimin. I erdhi transferimi.