trallisje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRALLISJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve TRALLIS, TRALLISEM. Trallisje e lehtë. I kaloi trallisja. E ka nga trallisja.