trakt

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRAKT m.

  • Fletë e shtypur a broshurë e vogël, që përmban thirrje, parulla e çështje politike të kohës dhe që ngjitet në mure ose shpërndahet zakonisht fshehurazi. Traktet e para. Trakte komuniste. Nxori një trakt. Hodhi (përhapi, ngjiti) trakte. Lexoi traktin.