trajtim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TRAJTIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve, TRAJTOJ, TRAJTOHEM. Trajtim teorik. Trajtimi i temës (i çështjes, i problemit). Trajtimi i farës së grurit. Trajtimi i pyjeve (i ullinjve).