torrkaç

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TORRKAÇ m.

  • 1. Një lloj bruçi në ngjyrë të murrme a të zezë, që del livadheve zakonisht në fund të verës dhe këndon natën.
  • 2. Qukapik.