topografik

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TOPOGRAFIK mb. gjeod.

  • Që ka të bëjë me topografinë, që i përket topografisë, i topografisë; që paraqet shtrirjen dhe relievin e një vendi në shkallë të zvogëluar. Shenja topografike. Hartë topografike. Rrafshe topografike.