tombol

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TOMBOL f.

  • Lojë si lotari, që luhet me disa copa kartonësh, të ndarë në katrorë me numra të ndryshëm; kartonët dhe pullat me numra të kësaj loje. Kartonët (pullat) e tombolës. Luanin tombola.