tjetëranshëm

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TJETËRANSHËM mb. gjeom.

  • Që ndodhen përkundrejt njëri-tjetrit dhe kanë të njëjtin kulm, të kundërt në kulm (për këndet). Kënde të tjetëranshme.