tim

Nga Wiktionary

TIM

  • Gjin,. dhan., rrjedh. për gjininë mashkullore dhe kallëz. për të dyja gjinitë e përem. pron. IM,~E. Librin tim. Vëllait tim. Shokut tim. Kushëririn tim. Nënën (motrën) time. Pjesën time. Tim atë. Tim vëllai. Tim shoqi. Ti merr tënden, unë po marr timen.
  • Bëj timen shih te BËJ.