tifoz

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

TIFOZ m.

  • Ai që është i dhënë me zjarr pas një ndeshjeje e pas një gare sportive, pas një skuadre a pas një lojtari të veçantë, ai që ndjek me pasion zhvillimin e lojës, që jeton shpirtërisht dhe i përjeton thellë fitoret e humbjet e skuadrës së vet. Tifoz futbolli. Tifoz i sëmurë. Thirrjet (britmat) e tifozëve. Është (u bë) tifoz i madh.